![]() |

Hardy írta:A sky sport szerint Sokratis Papastathopoulos a Genoa védője nálunk folytatja pályafutását, de egyelőre csak kölcsönbe érkezik, cserébe meg minden bizonnyal néhány primavera játékost (Albertazzi, Oduamadi, Strasser) adunk.
sport.sky.it

Hardy írta:A hírek szerint Ronaldinho és Galliani ma fog elbeszélgetni a hogyan továbbról. A klub szeretné módosítani a szerződést, és ezentúl "csak" 4 millió eurot tehetne évente zsebre, de Ronaldinho nem szívesen menne bele a fizetéscsökkentésbe. Már csak azért sem, mert a Flamengo 6, míg a Los Angeles Galaxy 10 millió eurós fizetést ajánlott neki. A következő órákban mindenre fény derülhet. Őszintén szólva én nem kötném fel magam, ha elmenne.

Colos írta:Ha azt mondom, hogy anno kívántam a távozását a Barcából, akkor azzal szerintem mindent elárultam. Holott olyanokat tudott a labdával, mint senki más.

Hardy írta:A Milan hivatalosan is bejelentette Sokratis Papastathopoulos leigazolását ill. azt, hogy Oduamadi, Strasser és Zigoni ennek a transzfernek a részeként a Genoahoz került.
acmilan.com

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég