Élő közvetítéseink: EB selejtező 20:00 - Svédország vs Magyarország

• Reklám, hírdetés, partnerek

AC Milan

Tu Sei Tutta La Mia Vita!

AC Milan

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.06.25. 10:22

Asszem a Milant senkinek sem kell bemutatni...A világ egyik legsikeresebb klubja! :)
Forza Milan!
Kép

Zöld-Fehér színekben otthon vagyunk, nem nyerhet más e mérkőzésen! Zúgjon a Fradi, így nyerni fogunk, buzdítsatok a nézőtéren!
Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott: 520 köszönöm
Kapott: 2904 köszönöm
Kedvenc csapat: AC Milan | Ferencváros
Kedvenc játékos: Massimo Ambrosini

Reklám, hírdetés, partnerek

Re: AC Milan

HozzászólásSzerző: J.T. » 2009.07.25. 17:49

na, kedves Hardy, itt vagyok és visszakérdezek :twisted: na persze nem "bosszúból" vagy ilyesmi, csak színtiszta kíváncsiság ;)

néztem a minapi Chelsea elleni meccset, amit Te töltöttél fel, s persze amiről természetesen tudom, h. felkészülési, de felmerült bennem ismét az a kérdés, amit Neked mint Milan-fannak most akkor fel is teszek: mi a fenét keres Kalac egy ilyen szintű csapat kapujában? :roll: Azt hiszem nem kell sokat magyaráznom, mikre és miért épp azokra gondolok...

A második kérdésem pedig az, hogy szerinted helye van még Pirlonak és Seedorfnak a kezdő tizenegyben (nem a mostani meccs alapján kérdem természetesen)?
J.T.
Regisztrált felhasználó
Regisztrált felhasználó

Adott: 4 köszönöm
Kapott: 5 köszönöm
Kedvenc csapat: Real Madrid
Kedvenc játékos: Ruud van Nistelrooy

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.07.26. 13:44

Kalacról: negyedik számú kapusnak megteszi. Állítólag nagy móka mester az öreg, remek hangulatot tud csinálni az öltözőben. :D :D Am télleg nem egy nagy szám, de nem is elsőszámú kapusként kell rá gondolni. Felkészülés van, ilyenkor mindenkinek megkell adni a lehetőséget. Dida és Abbiati úgyis előtte van a sorban.

Pirloról és Seedorfról: szerintem mindenképpen helyük van a kezdőben. Sajnos a Milan drukkerek körében manapság nagy divat lett őket fikázni, és mindenért őket hibáztatni. Jó persze, az elmúlt két évben én sem voltam velük élegedett, na de azt nem kellene elfelejteni, hogy bizony a többiek sem voltak sokkal jobbak. Sőt! Talán Ambrosinin kívül mással nem is lehettünk maradéktalanul elégedettek.
Seedorfon már most, a felkészülési meccseken lehet látni, hogy jobban igyekszik, és remek teljesítményt is nyújt. Szerintem szükség van az ő rutinjára, főleg hogy ha folytatjuk ezt a fiatalítást.
Pirlonál jobb irányító pedig kevés van a világon. Én azt vallom, hogy adjuk meg nekik a lehetőséget, talán Leonardo keze alatt újra képesek lesznek majd olyan szinten játszani, mint ahogy azt 3 évvel ezelőtt tették.
Kép

Zöld-Fehér színekben otthon vagyunk, nem nyerhet más e mérkőzésen! Zúgjon a Fradi, így nyerni fogunk, buzdítsatok a nézőtéren!
Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.07.27. 11:26

Gyenge egy meccs volt az Inter elleni, de már csak ezért a piros lapos esetért érdemes volt megnézni:

http://www.youtube.com/watch?v=uVXb4QjV2nM

Hatalmas jelenet. Nem tudom direkt akarta-e megviccelni a spori Ronaldinhot, de sikerült alaposan ráijesztenie! :D
Érdemes figyelni Ambrosinit is: szerencsétlen meg sem tudott mukkanni, úgy kiakadt. :lol:
Kép

Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Showma » 2009.07.27. 17:37

"Az Inter együttese Diego Milito duplájával verte simán 2-0-ra a Milant, a meccs után Leonardo érthetően nem volt boldog.

- Több játékosra lenne szükségünk, meg kel nézni, mit tehetünk. Nem szeretek bocsánatot kérni. Senki sem szeret veszíteni, főleg az Inter ellen nem. Azt kell mondjam, a torna szervezése nem volt a legjobb. Öt nap alatt három meccset játszottunk, így fáradtak voltunk, és a meccs nem úgy alakult, ahogy akartuk. Nem szabad kritizálnunk a játékosokat. A felkészülésre kell fókuszálnunk - mondta az újságíróknak Leonardo. "

Forrás:

www.pepsifoci.hu
Showma
Moderátor
Moderátor

Adott: 525 köszönöm
Kapott: 2316 köszönöm
Kedvenc csapat: Ferencváros | Sajtfejűek és a Pats
Kedvenc játékos: Brady & Favre

HozzászólásSzerző: Mate123 » 2009.08.06. 09:16

Huntelaar hivatalosan is a Milané!

Klaas-Jan Huntelaar a Milan új csatára – kürtölte világgá a Corriere dello Sport. Az olasz szaklap tényként közli, hogy a milánóiak mindenben megegyeztek a Real Madriddal valamint a játékossal a klubcseréről, így este hivatalosan is leránthatják a leplet a Berlusconi által már beharangozott gólvágóról. A támadó 15 millió euróért cserél gazdát.

A felek már minden részletben megegyeztek Klaas-Jan Huntelaar klubváltásáról a Corriere dello Sport szerint, a holland este írhatja alá három évre szóló szerződését a Milannal.

A Rossoneriknek 15 millió eurójukba kerül a támadó, aki évente három és fél milliót keres majd a San Siróban.

Berlusconi délután már megpedzette, ha mást nem is, egy gólerős csatárt még mindenképpen igazolnak a nyáron – hát, mi tagadás, gyorsan beváltotta az ígéretét.

A játékos nem is olyan régen a Stuttgart ajánlatára mondott nemet, és többek között az Arsenal is szívesen látta volna soraiban.

Huntelaar télen szerződött a Real Madridhoz, ám kapcsolata már akkor megromlott a királyiakkal, amikor az ő rovására Lassana Diarrát nevezték a Bajnokok Ligája tavaszi folytatására.

A mostani ügylettel Luis Fabiano maradt hoppon, aki sokáig úgy tűnt, biztosan a vörös-feketék futballistája lesz.

Forrás: Sporthiradó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mate123 2009.08.06. 19:26-kor.
Mate123
V.I.P.
V.I.P.

Adott: 227 köszönöm
Kapott: 41 köszönöm
Kedvenc csapat: Manchester United
Kedvenc játékos: Wayne Rooney

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.08.06. 10:13

Huntelaar a Milané!

Várjunk még ezzel a kijelentéssel. Majd ha a hivatalos oldal is lehozza, akkor lehet tényként kezelni.
Am nem tudom, hogy örüljek-e Huntelaar-nak. Megmondom őszintén nem igazán vagyok tisztában a képességeivel. Azt tudom, hogy az Ajaxban ontotta a gólok, de játszani még nem igen láttam. De mivel megbízok a vezetőségünk hozzáértésében, így ha nekik ő kell, akkor olyan rossz csak nem lehet. :)
Kép

Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Barcelinho » 2009.08.06. 10:26

Szerintem Huntelaarral jól fogtok járni :) Remek kis játékos, nem mellékesen holland, bár a Real Madridban sok bizonyítási lehetőséget nemigazán kapott. Valóban Hollandiában igazi sztár volt, a Realba egyszerűen nem tudott beilleszkedni valamiért, most meg Benzema érkezésével jóval kevesebb lehetőséget kaphatna.
Kísérj figyelemmel, hogy állok a feltöltésekkel:
http://twitter.com/Barcelinho
Barcelinho
V.I.P.
V.I.P.

Adott: 42 köszönöm
Kapott: 61 köszönöm
Kedvenc csapat: FC Barcelona
Kedvenc játékos: Xavi

HozzászólásSzerző: Dretom » 2009.08.06. 19:23

Huntelaar-t megvette az AC Milan a Real Madridtól
Megállapodásra jutott egymással a Real Madrid és az AC Milan, így biztossá vált, hogy az olasz élcsapat labdarúgója lesz a holland válogatott Klaas-Jan Huntelaar.

A gólerős, bár a spanyol királyi gárdában ottléte nyolc hónapja alatt felettébb kevés játéklehetőséget kapott támadóért 15 millió euró körüli összeget fizet a lombard klub.
A milánóiak hivatalos honlapja közölte: a támadó pénteken esik át az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, és alá is írja szerződését, amely 2013. június 30-ig szól majd. Huntelaar, aki a jövő héten lesz 26 esztendős, januárban 20 millió euróért került a blancókhoz az Ajax Amsterdamtól, az új vezetőedző, Manuel Pellegrini azonban őt nem "tervezte be" az újjáalakuló fővárosi csapatba.
A Real először a Stuttgartnak akarta eladni 18 millióért, a holland azonban nem akart a Bundesligába menni, így a német vonal "megszakadt".

Forrás: sport1tv.hu
Dretom
Regisztrált felhasználó
Regisztrált felhasználó

Adott: 3 köszönöm
Kapott: 4 köszönöm
Kedvenc csapat: Barcelona
Kedvenc játékos: Messi

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.08.07. 00:05

Igen, most már hivatalos, hisz az acmilan.com is lehozta a hírt, sőt a mai napon már meg is érkezett Huntelaar Milánóba.
Most már csak egy szélsővédő és talán egy Fabregas kellene, és akár kezdődhet is a bajnokság. :twisted:
Kép

Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: barcelonakrinyo » 2009.08.09. 23:03

a saját véleményem:A Milan Káká nélkül olyan mint a Barca Messi nélkül.Ronaldinho-t meg szerintem már nem érdekli a futtball, Maldini potolhatatlan lesz minimum 2-3 évig, ha Pirlo elmegy hát akkor...Huntelaar teljesítményére meg kiváncsi leszek.Hajrá Milán de még kicsit haragszom rátok 1994 miatt. :mrgreen:
Kép
barcelonakrinyo
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

Adott: 476 köszönöm
Kapott: 50 köszönöm

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.08.09. 23:14

Akkor ezt csak Neked:

Kép

:D

Én örültem anno Ronaldinhonak, de most már kicsit elegem van belőle. Egyszerűen nem tudom annyira megszeretni, mint a többi játékost. Csak magának játszik, olyan mintha nem érdekelné már az egész. Még az is elképzelhető, hogy Leonardonál is csak csere lesz.
A helyzete nagyban emlékeztet Roberto Baggio-éra, aki Capello edzősködése idején érkezett a Milanhoz, de nem igazán számított alapembernek. Aztán amikor Capello elment a Realhoz, a 97/98-as szezonban Tabarez irányította a csapat, Baggio pedig a szezon előtt a következőket nyilatkozta: "Tabarez az én emberem. Biztos vagyok benne, hogy nála játszani fogok."
Eleinte télleg mindig kezdő volt, aztán Tabarez is általában csak a padra ültette.
Szóval elnézve Ronaldinho mostani hozzáállását, nem kizárt, hogy ő is így fog járni.
Kép

Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kovacs Levente » 2009.08.09. 23:16

Ugyan, hol van már 1994, barcelonakrinyo... :D Különben is, a 2006-os BL elődöntőben visszavágott a Barca! :D

A bajnoksághoz: nem elfogultságból mondom, de szerintem nem lesz itt semmi probléma... senki sem pótolhatatlan! A Milannal most egy új időszámítás kezdődik, szerintem idén is a dobogó valamelyik fokán végez a gárda! ;)

Bár, a sorsolásunk megint nem túl szerencsés: összekerülni rögtön a második körben az Interrel, nem egy leányálom! :?
Kép

Kép
Kovacs Levente
Moderátor
Moderátor

Adott: 370 köszönöm
Kapott: 755 köszönöm
Kedvenc csapat: AC Milan, Chelsea

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.08.09. 23:25

összekerülni rögtön a második körben az Interrel, nem egy leányálom!

De az Internek sem leányálom rögtön a második fordulóban velünk játszani. :P

Az a 2006-os meccs meg távol állt a visszavágástól. Ha majd ők is 4-0-ra ütnek ki minket, az lesz az igazi visszavágás. ;)
Kép

Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kovacs Levente » 2009.08.09. 23:41

De az Internek sem leányálom rögtön a második fordulóban velünk játszani.

Ki tudja... Mourinhoval az élen piszkosul el tudják magukat bízni, lehet, hogy tök biztosak a sikerükben...de legyenek, az csak nekünk lesz jó, ha jól megverjük őket! :D ;)
Kép

Kép
Kovacs Levente
Moderátor
Moderátor

Adott: 370 köszönöm
Kapott: 755 köszönöm
Kedvenc csapat: AC Milan, Chelsea

HozzászólásSzerző: Etienne » 2009.08.10. 02:38

Hardy írta:Most már csak egy szélsővédő és talán egy Fabregas kellene, és akár kezdődhet is a bajnokság. :twisted:

Nem, nem, Fabregast soha! :)
A hírek szerint Huntelaar jó vétel volt: 15 millió aprópénz ahhoz képest, hogy Gomezért 30 millát adtak.
"Valahogy úgy gondolkodtunk: Ha tízből hét csap be, de három nem, akkor már megérte, hogy adtunk..."

Czibor Zoltán

Kép
Etienne
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

Adott: 90 köszönöm
Kapott: 12 köszönöm
Kedvenc csapat: Arsenal
Kedvenc játékos: Dzsudzsák Balázs

HozzászólásSzerző: Hardy » 2009.08.10. 10:01

A hírek szerint Huntelaar jó vétel volt

Ez majd akkor derül ki, ha alakít is valamit. Télleg nem tudom mit várjak tőle, egyesek szerint jó, mások szerint rossz. Talán már a pénteki Trofeo Tim kupán (ahol az Interrel és a Juventussal is játszunk) pályára lép, és akkor magam is meggyőződhetek róla, hogy kb mit tud.
Kép

Hardy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tr1021 » 2009.08.10. 10:27

Remélem az Inter ellen győz meg mindenkit és Juve ellen pedig elgondolkodtatja a vezetőket... ;)

Hardy írta:
A hírek szerint Huntelaar jó vétel volt

Ez majd akkor derül ki, ha alakít is valamit. Télleg nem tudom mit várjak tőle, egyesek szerint jó, mások szerint rossz. Talán már a pénteki Trofeo Tim kupán (ahol az Interrel és a Juventussal is játszunk) pályára lép, és akkor magam is meggyőződhetek róla, hogy kb mit tud.
tr1021
V.I.P.
V.I.P.

Adott: 72 köszönöm
Kapott: 15 köszönöm
Kedvenc csapat: Ferencváros
Kedvenc játékos: Lipcsei Péter

HozzászólásSzerző: barcelonakrinyo » 2009.08.12. 10:45

Milan: Megérkezett az új Van Basten?

Az AC Milan szerződtette Klas-Jan Huntelaart a Real Madridtól. A fantasztikus statisztikákkal rendelkező holland centerre nem tartottak tovább igényt az új csapatot világsztárokból építő blancóknál, de Milánóban bebizonyíthatja, hogy hiba volt lemondani róla.

A holland válogatott középcsatár a télen került Spanyolországba az Ajaxtól, és bár nem kapott rendszeres játéklehetőséget, 20 meccsen szerzett 8 gólja jelzi, hogy nem rossz futballistáról van szó. Azok után azonban, hogy a Real megvette Cristiano Ronaldót, Kakát és Karim Benzemát, a bevételi oldalon is pofozni kellett, így a kisebb médiajelentőséggel bíró Huntelaaron inkább túladtak.

A Milan ráadásul nem is csinált rossz üzletet, hiszen alig több mint féléve, a spanyolok még 25 millió eurót fizettek a csatárért az Ajaxnak, most pedig 18 millóért szerezték meg a rossonerók. A korábban a Heerenveenben 46 meccsen 36 gólt jegyző, majd az Ajaxban 92 találkozón 76 alkalommal beköszönő csatár négy évre írt alá, és nem mulasztotta el megjegyezni, hogy a Milannál már több holland játékos vívott ki magának óriási tiszteletet, és ő maga sem kíván szégyent hozni neves elődeire.

A Milan szurkolói joggal reménykedhetnek, hogy szert tettek az új Marco Van Bastenre, azonban nem árt visszagondolni arra, hogy az egykori háromszoros aranylabdás mögött igen komoly sztárok tették a dolgukat, míg a jelenlegi kereten azért lenne még mit erősíteni.

Forrás: http://www.calcio.hu

Véleményem: Ennek a fiúnak még nagyon sokat kell tenni azért hogy egyáltalán egy lapon emlegessék Marco-val, kiváncsi leszek mire lessz képes az új Milánban :mrgreen:
Kép
barcelonakrinyo
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

HozzászólásSzerző: barcelonakrinyo » 2009.08.12. 10:51

Gattuso: A Milan jelenleg nem versenyképes

Gennaro Gattuso, a milánóiak középpályása elárulta a Sky Italiának, hogy bár a csapatszellem nagyon jó, és a játékosok nagyszerűen tudnak együtt dolgozni az új edzővel, Leonardóval, a keret további erősítésekre szorul, különben nem tűzhetnek ki nagy célokat a következő idényben.

„Az átigazolási időszak augusztus 31-éig tart, szóval még reménykedünk valami ajándékban az elnökünktől.” – kezdte tréfásan a kőkemény játékos, majd komolyabbra fordította a szót. – „Továbbra is szükségünk van egy csatárra és egy hátvédre. A mostani keret nem garancia a sikerre, de ha ezen a két poszton erősítünk, akkor jól szerepelhetünk. Ami biztos, hogy valami még hiányzik.”

„Kaká a legnagyobb futballisták egyike volt, akik valaha a Milan mezét viselték. Nagyon sajnálom, hogy már nincs velünk, de nem lepett meg az eladása, mert tudtam, hogy a klub nincs jó anyagi helyzetben.” – tért ki a brazil sztár távozására Gattuso, magával kapcsolatban azonban kijelentette: „Remélem, itt fejezhetem be a pályafutásom.”

Forrás: http://www.calcio.hu

Véleményem: Mindig is szimpatikus szókimondó egyénisége volt a Milánnak, Káká eladásával irányítóját vesztette a Milán, ki fogja összekovácsolni a csapatot, kiváncsi lennék Hardy véleményére is :mrgreen:
Kép
barcelonakrinyo
Aktív felhasználó
Aktív felhasználó

Következő

• Reklám, hírdetés, partnerek

Vissza: Olasz foci / Serie A